Elspeterweg 30A
8171 ET Vaassen
Tel: 0578-617460
E-mail:
Marijke Boverhof
Feike van Gorkum

KvK nr: 082207940000

Wie zijn wij:

Marijke Boverhof is jaren werkzaam geweest in het welzijnswerk als trainer in het vrouwenemancipatiewerk en als docente persoonlijke en maatschappelijke vorming. Zij heeft zich gespecialiseerd in de therapeutische hulpverlening middels de opleiding Kunstzinnige therapie en Spirituele psychotherapie en de opleiding tot Gestalttherapeut aan: “De School voor Gestalt en Psychosynthese” te Gent. Daarnaast volgde zij cursussen contextuele therapie en familieopstellingen. Zij is aangesloten bij de NVAGT en de EAGT
Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met individuele cliënten, met echtparen en relaties en met groepen.
Naast therapeut is zij ook kunstenaar (www.marijkeboverhof.nl) en kan zij die invalshoek ook gebruiken in het werken met cliënten.

Feike van Gorkum is sociaalpsycholoog afgestudeerd in organisatieverandering. Hij is jarenlang werkzaam geweest als organisatieadviseur. Daarnaast is hij ook werkzaam geweest als docent en trainer in het hoger onderwijs (o.a. aan de V.O. en de supervisorenopleiding van de Chr. Hogeschool Windesheim). Hij heeft zijn therapeutische scholing gehad aan: “De School voor Gestalt en Psychosynthese” te Gent en geeft sindsdien individuele, relatie en groepstherapie. Hij is lid van de NVAGT en EAGT. Daarnaast is hij ook werkzaam als supervisor en coach. Hij is door de LVSC erkent als supervisor, leersupervisor en docent supervisiekunde. Hij is ook door de NVAGT en EAGT geregistreerd als gestaltsupervisor. Daarnaast is hij auteur van het boek: Dynamische begeleiding in supervisie en coaching.

Wat kost het:

Het lidmaatschap van de NVAGT geeft bij veel verzekeringen recht op vergoeding voor therapie.
Op de site van de NVAGT(via link onderaan deze pagina) is te zien welke verzekeringsmaatschappijen dat doen.
De vergoeding die wij vragen voor therapie, supervisie en coaching is afhankelijk van de aard van de overeenkomst namelijk particulier of bedrijfsmatig en in het particuliere geval kunnen wij ook rekening houden met de hoogte van het inkomen.